top of page

Mi elkészítjük minden elképzelésed!

Mi az a grafikai megbízás?

 

 

Amennyiben már kiválasztottad DigiDishes menüdet, mi pedig elkészítettük grafikáid, étlapod oldalát, és átadtuk neked QR-kódod grafikáját, további grafikákra is vágyhatsz.

 

Bármelyik DigiDishes QR-menüt is választod, minden esetben készítünk neked egy kész grafikát, amit nyomtatás után vendégeid elé rakhatsz. Legyen ez akármilyen forma (pl. QR-kóddal ellátott ültető kártya, asztali display, matrica, tányérba helyezett menü stb.), megvalósítjuk. Azonban egynél többre is vágyhatsz, így, ha többféle módon mutatnád meg QR-kódod a vendégeknek, és ha szeretnéd minden elképzelésedet megvalósíttatani, mi állunk rendelkezésedre! Ingyenes, kész, QR-kóddal ellátott grafikád mellé (mely minden szolgáltatásunk mellé jár) további grafikai tervezést is kérhetsz, melynek költsége egyszeri 10.000,- Ft + ÁFA grafikánként.

Amennyiben belevágsz a fenntartható megoldásba, és DigiDishes oldalt igényelsz, érdemes lehet végiggondolni vendégeid igényeit is. Nem csupán a dizájn szempontjából, de akár a nyelvek tekintetében egyaránt. Mindkét esetben állunk rendelkezésedre, akár abban, hogy segítsük elképzelésed megvalósítani a DigiDishes QR étlapod kinézetében, vagy akár étlapod lefordításában angol vagy német nyelvre.

Amennyiben már kiválasztottad DigiDishes A.; DigiDishes B.; vagy DigiDishes C. menüdet, mi pedig elkészítettük grafikáid, étlapod oldalát, és átadtuk neked QR-kódod grafikáját, a nyomdai fizikális forma és a sokszorítás még hátravan. A DigiDishes ebben is segít.

young-women-scanning-qr-code.jpg

DigiDishes
Grafikai megbízás

Keresd az ízek világába vezető QR-kódod!

Kész a DigiDishes QR kódod?
Nagyszerű!
Ezzel első terved már a kezedben is van. De ha további QR elhelyezést szeretnél (matrica, fizikai étlap hátulja, asztali display), már készítjük is!


10.000,- Ft + ÁFA/grafika

Image by the blowup
front-view-waiter-holding-qr-code.jpg

A jelen technológiája

Már több száz étterem használja a QR alapú étlapokat, ne maradj le! Csatlakozz te is, míg stratégiai előny számodra, és ne akkor, mikor már stratégiai szükségszerűség!

A DigiDishes átülteti a jövő fogyasztói igényét számodra a jelenbe.

36.png
38.png

Költséghatékony megoldás
Olcsó, könnyen kalkulálható, rejtett költségek nélkül

37.png
38.png

Egyszerű
Nincs semmi teendőd, mindenről mi gondoskodunk

Fenntartható
Papírmentes, teljesen környezetbarát megoldás

34.png
32.png
38.png

Megtervezett QR-kód
Akár asztali displayre, akár matricaként, vagy épp álló kártyaként, ahogy csak szeretnéd

38.png
KAYA.png

Érintésmentes
A lehető leghigiénikusabb megoldás, ami nem koszol, és nem is amortizálódik

33.png
38.png

Teljesen online
Akár több nyelven is, korlátlan asztalhoz, korlátlan megtekintés,  bárhonnan elérhető

DigiDishes
Egy QR-kód, ami az ízek világába vezet

Már többszáz vendéglátó fogadja vendégeit QR étlapokkal.

Ne maradj le Te sem, lépj velünk kapcsolatba!

Table Tent Menu Mockup másolat.png
81688 másolat.png

Hagyd el a hagyományos étlapokat, amiket minden árváltozáskor, szakadáskor, vagy bekoszolódáskor cserélni kell! Ne költs vagyonokat nyomtatásra, használd a jövő fenntartható, érintésmentes megoldását!

bottom of page