top of page

Ideális a'la carte étlapokhoz és itallapokhoz

Mi az A.) menü? 🤩

 

 

A DigiDishes A.) menü egy statikus oldal, ami egyedileg felépített grafikákkal és képekkel biztosítja étlapod megjelenését az interneten QR-kódon keresztül.

A grafikát az étlapod arculata szerint, vagy egyedi kívánságod alapján szerkesztjük meg és építjük fel.

A QR-kódon keresztül felépült oldalnak nem számítunk fel külön oldalépítési költséget, az havi előfizetésed mellé jár, mely az A.) menü esetén 5.990,- Ft + ÁFA/hó.

A statikus DigiDishes oldalak az előre megszerkesztett oldalélményt biztosítják, nem tartalmaznak bonyolult funkciókat, így letisztultan találkozhatnak vendégeid a kínálatoddal.

Amennyiben azonban módosítani szeretnéd a felvitt tételeket, egy röpke e-mail vagy gyors telefonhívás után azonnal lefrissül oldalad. Ezen módosítások havi 1 alkalommal teljesen ingyenesek. Abban az esetben, ha havonta több módosítással élnél, további 2.000,- Ft + ÁFA díjat számítunk fel módosításonként. Amennyiben viszont sokkal több változtatási vagy frissítési igényed lenne, mint havi 1, vagy netán napi menüt szeretnél közzé tenni oldaladon, mihez eleve több havi frissítés szükséges, javasoljuk a B.) menüt, mely korlátlan módosítást tartalmaz, és a tételeket te magad változtathatod.

A DigiDishes használatához nem szükséges részedről informatikai tudás, sem saját weboldal, QR-kódod landing page-jét (~érkezési oldalát) minden esetben a DigiDishes saját domainje alatt biztosítja.

A DigiDishes oldalad elkészülte után egy darab QR menü grafikát készítünk neked, számodra tetsző módon, legyen akár asztali display, matrica grafika, tányérba ültetett menükártya stb., mely grafika a szerkesztést foglalja magában, nyomdai szolgáltatást nem. Mindazonáltal amennyiben szeretnéd a nyomdai megrendelést rajtunk keresztül elintézni, erre is van lehetőség.

Amennyiben több QR-kódot szeretnél elérhetővé tenni más-más felületeken (pl. nem csak egy asztali display, hanem matrica is, vagy kínálókártya stb.), természetesen további grafikákat is kérhetsz, melyről részleteket itt találsz.

A DigiDishes szolgáltatást 30 nappal előre jelezve bármikor lemondhatod, de mind a DigiDishes A.), mind pedig a B.) menü szolgáltatási csomagját minimum 3 hónapra kell igénybe venni (mely azonban nem von magával egyösszegű számlázást). Az első 3 hónap letelte után bármikor díjmentesen felmondhatod, ennél rövidebb idő alatti elállás esetén viszont grafikai szerkesztési díjat számlázunk ki. Abban az esetben, ha inkább egyszeri oldalélményt szeretnél, mely nem havidíjas, és nem szeretnél elköteleződni, javasoljuk a DigiDishes C.) menüt.

Amennyiben belevágsz a fenntartható megoldásba, és DigiDishes oldalt igényelsz, érdemes lehet végiggondolni vendégeid igényeit is. Nem csupán a dizájn szempontjából, de akár a nyelvek tekintetében egyaránt. Mindkét esetben állunk rendelkezésedre, akár abban, hogy segítsük elképzelésed megvalósítani a DigiDishes QR étlapod kinézetében, vagy akár étlapod lefordításában angol vagy német nyelvre.

young-women-scanning-qr-code.jpg

DigiDishes
A.) menü


Keresd az ízek világába vezető QR-kódod!

Statikus QR oldal
Egyedi grafikára épült menü
Oldalépítési költség nélkül
Ingyenes módosítás: havi 1
1 db kész QR design


5.990,- Ft + ÁFA/hó

front-view-waiter-holding-qr-code.jpg

A jelen technológiája

Már több száz étterem használja a QR alapú étlapokat, ne maradj le! Csatlakozz te is, míg stratégiai előny számodra, és ne akkor, mikor már stratégiai szükségszerűség!

A DigiDishes átülteti a jövő fogyasztói igényét számodra a jelenbe.

36.png
38.png

Költséghatékony megoldás
Olcsó, könnyen kalkulálható, rejtett költségek nélkül

37.png
38.png

Egyszerű
Nincs semmi teendőd, mindenről mi gondoskodunk

Fenntartható
Papírmentes, teljesen környezetbarát megoldás

34.png
32.png
38.png

Megtervezett QR-kód
Akár asztali displayre, akár matricaként, vagy épp álló kártyaként, ahogy csak szeretnéd

38.png
KAYA.png

Érintésmentes
A lehető leghigiénikusabb megoldás, ami nem koszol, és nem is amortizálódik

33.png
38.png

Teljesen online
Akár több nyelven is, korlátlan asztalhoz, korlátlan megtekintés,  bárhonnan elérhető

DigiDishes
Egy QR-kód, ami az ízek világába vezet

Már többszáz vendéglátó fogadja vendégeit QR étlapokkal.

Ne maradj le Te sem, lépj velünk kapcsolatba!

Table Tent Menu Mockup másolat.png
81688 másolat.png

Hagyd el a hagyományos étlapokat, amiket minden árváltozáskor, szakadáskor, vagy bekoszolódáskor cserélni kell! Ne költs vagyonokat nyomtatásra, használd a jövő fenntartható, érintésmentes megoldását!

Hogy kell mindezt elképzelni?
Tekintsd meg egy elégedett partnerünk statikus oldalát, melyhez a DigiDishes A.) menüt használja!

Egszinkek1.png
bottom of page