top of page

Ideális napi menü és a'la carte étlapokhoz

Mi az B.) menü?

 

 

A DigiDishes B.) menü egy dinamikus oldal, ami DigiDishes sablonokon keresztül és képeiddel együtt biztosítja étlapod megjelenését az interneten QR-kódon keresztül.

A grafikát a DigiDishes sablonjai szerint, a képeket pedig egyedi kívánságod alapján szerkesztjük meg és építjük fel.

A QR-kódon keresztül felépült oldalnak nem számítunk fel külön oldalépítési költséget, az havi előfizetésed mellé jár, mely a B.) menü esetén 7.850,- Ft + ÁFA/hó.

A dinamikus DigiDishes oldalak az az adatbázisokkal való dinamikus kommunikációra épülnek, így találkozhatnak vendégeid letisztultan a kínálatoddal.

Amennyiben módosítani szeretnéd kínálatod, adatbázis hozzáféréssel ezt korlátlanul megteheted bármikor, akár hetente új napi menüt feltöltve. Amennyiben viszont sokkal kevesebb változtatási vagy frissítési igényed lenne, azaz kevesebb, mint havi 2, számodra elegendő lehet akár a DigiDishes A.) menü is. Ha pedig mégis maradnál a korlátlan módosíthatóságnál, de nem szeretnél vele foglalkozni, egyedi ajánlatunkat is kérheted, és a DigiDishes elvégzi helyetted a módosításokat akár heti szinten.

A DigiDishes használatához nem szükséges részedről saját weboldal, QR-kódod landing page-jét (~érkezési oldalát) minden esetben a DigiDishes saját domainje alatt biztosítja.

A DigiDishes oldalad elkészülte után egy darab QR menü grafikát készítünk neked, számodra tetsző módon, legyen akár asztali display, matrica grafika, tányérba ültetett menükártya stb., mely grafika a szerkesztést foglalja magában, nyomdai szolgáltatást nem. Mindazonáltal amennyiben szeretnéd a nyomdai megrendelést rajtunk keresztül elintézni, erre is van lehetőség.

Amennyiben több QR-kódot szeretnél elérhetővé tenni más-más felületeken (pl. nem csak egy asztali display, hanem matrica is, vagy kínálókártya stb.), természetesen további grafikákat is kérhetsz, melyről részleteket itt találsz.

A DigiDishes szolgáltatást 30 nappal előre jelezve bármikor lemondhatod, de mind a DigiDishes A.), mind pedig a B.) menü szolgáltatási csomagját minimum 6 hónapra kell igénybe venni (mely azonban nem von magával egyösszegű számlázást). Az első 6 hónap letelte után bármikor díjmentesen felmondhatod, ennél rövidebb idő alatti elállás esetén viszont grafikai szerkesztési díjat számlázunk ki. Abban az esetben, ha inkább egyszeri oldalélményt szeretnél, mely nem havidíjas, és nem szeretnél elköteleződni, javasoljuk a statikus oldallal operáló DigiDishes C.) menüt.

Amennyiben belevágsz a fenntartható megoldásba, és DigiDishes oldalt igényelsz, érdemes lehet végiggondolni vendégeid igényeit is. Nem csupán a dizájn szempontjából, de akár a nyelvek tekintetében egyaránt. Mindkét esetben állunk rendelkezésedre, akár abban, hogy segítsük elképzelésed megvalósítani a DigiDishes QR étlapod kinézetében, vagy akár étlapod lefordításában angol vagy német nyelvre.

young-women-scanning-qr-code.jpg

DigiDishes
B.) menü

Keresd az ízek világába vezető QR-kódod!

Saját admin felület
DigiDishes sablonra épült menü
Oldalépítési költség nélkül
Korlátlan ingyenes módosíthatóság
1 db kész QR design


7.850,- Ft + ÁFA/hó

front-view-waiter-holding-qr-code.jpg

A jelen technológiája

Már több száz étterem használja a QR alapú étlapokat, ne maradj le! Csatlakozz te is, míg stratégiai előny számodra, és ne akkor, mikor már stratégiai szükségszerűség!

A DigiDishes átülteti a jövő fogyasztói igényét számodra a jelenbe.

36.png
38.png

Költséghatékony megoldás
Olcsó, könnyen kalkulálható, rejtett költségek nélkül

37.png
38.png

Egyszerű
Nincs semmi teendőd, mindenről mi gondoskodunk

Fenntartható
Papírmentes, teljesen környezetbarát megoldás

34.png
32.png
38.png

Megtervezett QR-kód
Akár asztali displayre, akár matricaként, vagy épp álló kártyaként, ahogy csak szeretnéd

38.png
KAYA.png

Érintésmentes
A lehető leghigiénikusabb megoldás, ami nem koszol, és nem is amortizálódik

33.png
38.png

Teljesen online
Akár több nyelven is, korlátlan asztalhoz, korlátlan megtekintés,  bárhonnan elérhető

DigiDishes
Egy QR-kód, ami az ízek világába vezet

Már többszáz vendéglátó fogadja vendégeit QR étlapokkal.

Ne maradj le Te sem, lépj velünk kapcsolatba!

Table Tent Menu Mockup másolat.png
81688 másolat.png

Hagyd el a hagyományos étlapokat, amiket minden árváltozáskor, szakadáskor, vagy bekoszolódáskor cserélni kell! Ne költs vagyonokat nyomtatásra, használd a jövő fenntartható, érintésmentes megoldását!

Hogy kell mindezt elképzelni?
Tekintsd meg egy elégedett partnerünk dinamikus oldalát, mely a DigiDishes
B.) menü alapján készült!

Family.png
bottom of page