top of page

Ideális szezonális vendéglátóhelyek számára

Mi a C.) menü?

 

 

A DigiDishes C.) menü egy statikus oldal, ami egyedileg felépített grafikákkal és képekkel biztosítja étlapod megjelenését az interneten QR-kódon keresztül.

A grafikát az étlapod arculata szerint, vagy egyedi kívánságod alapján szerkesztjük meg és építjük fel.

A QR-kódon keresztül felépült oldalad egyszeri költsége  95.000,- Ft + ÁFA.

A statikus DigiDishes oldalak az előre megszerkesztett oldalélményt biztosítják, nem tartalmaznak bonyolult funkciókat, így letisztultan találkozhatnak vendégeid a kínálatoddal.

Amennyiben azonban módosítani szeretnéd a felvitt tételeket, egy röpke e-mail vagy gyors telefonhívás után azonnal lefrissül oldalad. Ezen módosításokra a C.) menü esetén egyszeri 5.000,- Ft + ÁFA díjat számítunk fel módosításonként. Amennyiben havi 1 módosítással ingyenesen élnél, javasoljuk a DigiDishes A.) menüt, ha viszont sokkal több változtatási vagy frissítési igényed lenne, mint havi 1, vagy netán napi menüt szeretnél közzé tenni oldaladon, mihez eleve több havi frissítés szükséges, javasoljuk a B.) menüt, mely korlátlan módosítást tartalmaz, és a tételeket te magad változtathatod.

A DigiDishes használatához nem szükséges részedről informatikai tudás, sem saját weboldal, QR-kódod landing page-jét (~érkezési oldalát) minden esetben a DigiDishes saját domainje alatt biztosítja.

A DigiDishes oldalad elkészülte után 3 darab QR menü grafikát készítünk neked, számodra tetsző módon, legyen akár asztali display, matrica grafika, tányérba ültetett menükártya stb., mely grafika a szerkesztést foglalja magában, nyomdai szolgáltatást nem. Mindazonáltal amennyiben szeretnéd a nyomdai megrendelést rajtunk keresztül elintézni, erre is van lehetőség.

Amennyiben több QR-kódot szeretnél elérhetővé tenni más-más felületeken (pl. nem csak egy asztali display, hanem matrica is, vagy kínálókártya stb.), természetesen további grafikákat is kérhetsz, melyről részleteket itt találsz.

A DigiDishes C.) menü szolgáltatása egyszeri megbízás, mely nem jelent hosszútávú elköteleződést. Az oldal fenntartása azonban egy évre szól, melynek díja az első alkalommal 95.000,- Ft + ÁFA, mely tartalmazza az oldalépítési költséget, valamint az egyéves fenntartást,  ám a második évtől csakis a fenntartási költség fizetendő hosszabbítási igény esetén, melynek ára 6.000,- Ft/év.

Amennyiben belevágsz a fenntartható megoldásba, és DigiDishes oldalt igényelsz, érdemes lehet végiggondolni vendégeid igényeit is. Nem csupán a dizájn szempontjából, de akár a nyelvek tekintetében egyaránt. Mindkét esetben állunk rendelkezésedre, akár abban, hogy segítsük elképzelésed megvalósítani a DigiDishes QR étlapod kinézetében, vagy akár étlapod lefordításában angol vagy német nyelvre.

young-women-scanning-qr-code.jpg

DigiDishes
C.) menü


Keresd az ízek világába vezető QR-kódod!

Statikus QR oldal
Egyedi grafikára épült menü
3 db kész QR designegyszeri 95.000,- Ft + ÁFA

front-view-waiter-holding-qr-code.jpg

A jelen technológiája

Már több száz étterem használja a QR alapú étlapokat, ne maradj le! Csatlakozz te is, míg stratégiai előny számodra, és ne akkor, mikor már stratégiai szükségszerűség!

A DigiDishes átülteti a jövő fogyasztói igényét számodra a jelenbe.

36.png
38.png

Költséghatékony megoldás
Olcsó, könnyen kalkulálható, rejtett költségek nélkül

37.png
38.png

Egyszerű
Nincs semmi teendőd, mindenről mi gondoskodunk

Fenntartható
Papírmentes, teljesen környezetbarát megoldás

34.png
32.png
38.png

Megtervezett QR-kód
Akár asztali displayre, akár matricaként, vagy épp álló kártyaként, ahogy csak szeretnéd

38.png
KAYA.png

Érintésmentes
A lehető leghigiénikusabb megoldás, ami nem koszol, és nem is amortizálódik

33.png
38.png

Teljesen online
Akár több nyelven is, korlátlan asztalhoz, korlátlan megtekintés,  bárhonnan elérhető

DigiDishes
Egy QR-kód, ami az ízek világába vezet

Már többszáz vendéglátó fogadja vendégeit QR étlapokkal.

Ne maradj le Te sem, lépj velünk kapcsolatba!

Table Tent Menu Mockup másolat.png
81688 másolat.png

Hagyd el a hagyományos étlapokat, amiket minden árváltozáskor, szakadáskor, vagy bekoszolódáskor cserélni kell! Ne költs vagyonokat nyomtatásra, használd a jövő fenntartható, érintésmentes megoldását!

Hogy kell mindezt elképzelni?
Tekintsd meg egy elégedett partnerünk statikus oldalát, melyhez a DigiDishes QR-menüt használja!

Family.png
bottom of page