top of page
DigiDishes másolat 2.png

Vendégélmény növelése a DigiDishes segítségével

Az éttermek és vendéglátóhelyek számára a vendégélmény javítása mindig is központi kérdés volt. A technológia fejlődésével új lehetőségek nyílnak a vendégek kiszolgálásának modernizálására és hatékonyabbá tételére. A DigiDishes QR-kódos étlapjai ebben fontos szerepet játszanak. Nézzük meg, hogyan növelheti vendéglátóhelye vendégélményét a DigiDishes digitális étlap megoldásaival!

Social_media_cover.png

1. Gyors és Egyszerű Hozzáférés az Étlaphoz

 

 

Az éttermek és vendéglátóhelyek számára a vendégélmény javítása mindig is központi kérdés volt. A technológia fejlődésével új lehetőségek nyílnak a vendégek kiszolgálásának modernizálására és hatékonyabbá tételére. A DigiDishes QR-kódos étlapjai és QR kód menük ebben fontos szerepet játszanak. Nézzük meg, hogyan növelheti vendéglátóhelye vendégélményét a DigiDishes digitális étlap megoldásaival!

2. Aktualizálhatóság és Rugalmasság

A hagyományos nyomtatott étlapok frissítése időigényes és költséges lehet. A QR-kódos étlapok azonban lehetővé teszik az étterem, bár, kávézó, cukrászda számára, hogy bármikor, azonnal módosítsák a digitális érétlap tartalmát. Ez a rugalmasság különösen hasznos, ha szezonális ételeket kínálnak, napi menüt vagy ha új ételekkel szeretnék bővíteni a kínálatot. A DigiDishes admin platformján keresztül egyszerűen és gyorsan frissítheti az étlapot, itallapot és allergéninformációkat, ami nemcsak költséghatékony, hanem a vendégek számára is mindig naprakész információt biztosít.

3. Többnyelvűség és Szélesebb Elérhetőség

A turizmus fellendülésével egyre több nemzetközi vendég látogatja az éttermeket. A DigiDishes QR-kódos étlapjai és QR kód menük lehetővé teszik egy nyelvváltó gombon keresztül a többnyelvű étlapok egyszerű létrehozását és kezelését. A vendégek a saját nyelvükön olvashatják a kínálatot, ami nagymértékben javítja az élményt és csökkenti a kommunikációs akadályokat. Ez különösen fontos a nemzetközi turizmusban és az olyan helyeken, ahol gyakran fogadnak külföldi vendégeket.

4. Interaktív Élmény és Digitális Tartalom

A QR-kódos digitális étlapok nemcsak statikus információkat nyújtanak, hanem interaktív élményt is kínálnak. Videók, képek, és részletes leírások segítenek a vendégeknek jobban megismerni az ételeket. A DigiDishes lehetőséget biztosít arra, hogy az étterem interaktív tartalmakat integráljon az érintésmentes étlapba és itallapban, ezzel még vonzóbbá téve azt. A vendégek így nemcsak a neveket és az árakat látják, hanem a vizuális és multimédiás tartalmak segítségével valódi képet kapnak az ételekről.

5. Higiéniai Előnyök

A COVID-19 járvány óta az érintésmentes megoldások előtérbe kerültek. A QR-kódos digitális étlapok és QR kód menük használata minimalizálja a fizikai érintkezést, ezzel növelve a vendégek biztonságérzetét. A DigiDishes QR-kódos étlapjai higiénikus és biztonságos alternatívát kínálnak a hagyományos nyomtatott étlapokkal szemben.

Social_media_cover (1).png

A DigiDishes QR-kódos digitális étlapjai és QR kód menük számos előnyt kínálnak, amelyek jelentősen javíthatják a vendégélményt. A gyors és egyszerű hozzáférés, az aktualizálhatóság, a többnyelvűség, az interaktív élmény, valamint a higiéniai előnyök mind hozzájárulnak ahhoz, hogy étterme, cukrászdája, kávézója versenyképesebb és vendégbarátabb legyen. Ha szeretné éttermét a digitális kor elvárásaihoz igazítani és vendégei számára a legjobb élményt nyújtani, a DigiDishes QR-kódos étlapjai a tökéletes megoldást jelentik.

A jelen technológiája

Már több száz étterem használja a QR alapú étlapokat, ne maradj le! Csatlakozz te is, míg stratégiai előny számodra, és ne akkor, mikor már stratégiai szükségszerűség!

A DigiDishes átülteti a jövő fogyasztói igényét számodra a jelenbe.

36.png
38.png

Költséghatékony megoldás
Olcsó, könnyen kalkulálható, rejtett költségek nélkül

37.png
38.png

Egyszerű
Nincs semmi teendőd, mindenről mi gondoskodunk

Fenntartható
Papírmentes, teljesen környezetbarát megoldás

34.png
32.png
38.png

Megtervezett QR-kód
Akár asztali displayre, akár matricaként, vagy épp álló kártyaként, ahogy csak szeretnéd

38.png
KAYA.png

Érintésmentes
A lehető leghigiénikusabb megoldás, ami nem koszol, és nem is amortizálódik

33.png
38.png

Teljesen online
Akár több nyelven is, korlátlan asztalhoz, korlátlan megtekintés,  bárhonnan elérhető

DigiDishes
Egy QR-kód, ami az ízek világába vezet

Már többszáz vendéglátó fogadja vendégeit QR étlapokkal.

Ne maradj le Te sem, lépj velünk kapcsolatba!

Table Tent Menu Mockup másolat.png
81688 másolat.png

Hagyd el a hagyományos étlapokat, amiket minden árváltozáskor, szakadáskor, vagy bekoszolódáskor cserélni kell! Ne költs vagyonokat nyomtatásra, használd a jövő fenntartható, érintésmentes megoldását!

bottom of page